Ansvar och garanti


Ditt hem är vår arbetsplats. Vi gör alltid vårt bästa för kunden. Att du som kund blir nöjd med resultatet är viktigt för oss!

Vi har städgaranti, som innebär att vi åtgärdar det kunden inte är nöjd med.

Reklamation senast 3 dagar efter servicetillfället.


Vi har:

Ansvarsförsäkring

Tystnadsplikt

Fasta rutiner för nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

F-skatt


Om oss


Allcleaning är ett städföretag. Vi finns i Kil / Kristinehamn

Vi har mer än 30 års erfarenhet inom städbranschen.

För närvarande år vi 10 personer i företaget.

Vi arbetar med kunden i fokus och våra ledord är trygghet, flexibilitet och kvalitet.         


     


På bara fem år har städföretaget AllCleaning växt från ett fåtal anställda till dagens elva personer. Ett nytt kontor har öppnats i Kristine-hamn. Antalet kunder ökar stadigt i östra Värmland men även runt Karlstad med kransorter. Allcleaning drivs av Janet Johansson som känner till östra Värmland utan och innan.Janet Johansson driver Allcleaning i östra Värmland.


Janet är född och uppväxt i Karlskoga men flyttade till Kristinehamn 1985 där hon började arbeta i produktionen på Saab Scania. När företaget lade ned verksamheten 1991 fick hon arbete inom kommunen med städarbete och arbetade sedan även på privata städbolag.

Janet flyttade till Kil 2010 och efter några år beslöt hon i april 2013 att starta eget företag i städbranschen.

Det började i mindre skala men under årens lopp har verksamheten växt rejält. Från bara några anställda i början är arbetsstyrkan nu uppe i elva personer. AllCleaning utför det mesta inom städ som flyttstädning, storstädning, hemstädning, fönsterputsning, byggstädning och golvvård.

Kunderna kommer

från ett stort område, från Grums och Kil i väster mot Karlstad, Kristinehamn, Storfors, Degerfors och Karlskoga i öster.

För att möta den ökande efterfrågan öppnade Janet ett kontor i Kristinehamn för tre år sedan. Hela tiden har hon skött företaget på egen hand men för att hinna med allt arbete anställde hon för en tid sedan en arbetsledare och en revisor.

– Nu får jag mer tid att vara med ute och städa på fältet. Jag tycker nämligen att det är oerhört kul att städa och vara med och skapa någonting, hur konstigt det än kan låta, säger Janet.

AllCleaning har mest privatkunder men städar även åt flera företag.

Att så många privatkunder finns i kundstocken beror till en del på RUT-avdraget som infördes 2007.

– Vi har kunder i alla åldrar. Många väljer att anlita oss, då vi dels är väldigt flexibla inom hushållsnära tjänster, och dels får de arbetet utfört precis som de vill ha det. En del kunder kanske inte vill att vi ska dammsuga en dag exempelvis, utan hellre vill ha hjälp med att sätta upp gardiner eller något annat, då går det bra, säger

Janet.

Före jul ringer många och vill boka en städning. Ofta gäller det fönsterputsning inför storhelgen eller så vill man ha en riktig julstädning.

– Många jobbar allt mer och då kan det vara en bra lösning att vi kommer och städar, menar Janet.

Företaget har också stor efterfrågan på flyttstädningar. Många som flyttar ur en lägenhet eller ett hus har nog att göra ändå och då är det en smidig lösning att leja bort slutstädningen.

– Vi har nog mellan två till fyra flyttstädningar i veckan, avslutar Janet.


Medarbetare på AllCleaning. 

unsplash